interimskonsult

Ett urval av våra referenskunder

Fantastisk leverans gång på gång av marknadens bästa konsulter! Corplus har på ett mycket bra sätt förstått Securitas behov av ytterligare kompetens inom bland annat lön, ekonomi, HR samt projektledning. De är snabba och lätta att ha att göra med och besitter en gedigen kunskap om de områden som vi behövt förstärka.

Ulrika Ek
Head of HR, Securitas Sverige AB

Vi på Coca-Cola Europacific Partners fick tips om Corplus via ett nätverk när vi sökte en lönekonsult för ett interimsuppdrag. Från start till mål har vi upplevt ett personligt och väldigt professionellt bemötande från Corplus. Corplus förstod vårt behov, både kompetensmässigt och personlighetsmässigt, och det ledde till att vi valde att samarbeta. Något vi idag är väldigt glada för!

Elsa Ekselius
People Services Manager & P&C Business Partner, Sweden

”Vi på Avanza har under 9 månader haft behov av konsultstöd inom Lön för att hjälpa oss att kartlägga och förbättra arbete och processer inom vår Lön och HR administration funktion. Det har varit fokus på förenkling och digitalisering och konsulten från Corplus har varit extremt kompetent, professionell, serviceminded och väldigt lätt att samarbeta med. Det har varit ett nöje att anlita Corplus som konsultföretag och jag har stor tillit och förtroende för deras förmåga att förstå och möta våra behov.”

Camilla Hedenfelt
CHRO Avanza

”Vi är ett mindre börsnoterat bolag med stora ambitioner och därmed krav på hög kompetens i vår CFO-roll. Corplus har professionellt förmedlat den konsult som ansvarar för det viktiga finansiella området inklusive huvudansvar för Investor Relationship. Vi är mycket nöjda med samarbetet med Corplus.”

Ulf Kindefält
VD Kontigo Care

”Stockholms Stadsmission har under olika perioder varit i behov av extra stöd under vår digitaliseringsresa, vid två tillfällen har vi valt att ta in konsultstöd från Corplus. Varje gång har vi fått kvalitativt stöd av deras kompetenta och serviceinriktade konsulter som bidragit till att vi kommit vidare på vår digitaliseringsresa, vi kan därför varmt rekommendera Corplus”.

Sophie Poppendicker
Teamchef Lön Stockholms Stadsmission

”Corplus konsult är kunnig och jobbar på. Vårt system är nytt och likaså vår organisation då företaget växer kraftigt och ändå hittar hon lösningar! Hon jobbar med ständiga förbättringar och skapar goda relationer. Hon bidrar dessutom till teamet med ett glatt humör och arbetsglädje, vilket vi verkligen uppskattar på Oatly”.

Maria Lindén
HR Manager Oatly

”Jag är imponerad av hur snabbt Corplus förstod vårt behov och snabbt hittade en konsult som matchade såväl kompetensmässigt som personlighetsmässigt. Valet av Tahir Khan som konsult kändes självklart eftersom han hade den bredd och det djup vi behövde. Vi ville skapa förändring och behövde någon som var orädd, modig och vågar ifrågasätta, testa och utmana”

Charbel Gabbour
Head Of Operations Martin&Servera Restaurangbutiker

Kundcase