Jobba hos oss

Vill du vara en del av ett värderingsstyrt bolag som utvecklas och växer i kontrollerad takt? Att arbeta på Corplus innebär att vara en aktiv del av denna utveckling.

Vi söker löpande både personer till interna roller samt även konsulter att anställa inom respektive affärsområde. Vi värdesätter bra och kompetenta personer med en grundglad syn på arbete och livet i stort.

Den roll vi söker löpande är Client & Consultant Manager. Det innebär att du som person primärt arbetar med att sälja genom att skapa och utveckla långsiktiga relationer med kunder och konsulter.

Välkommen att titta på alla våra lediga tjänster och att höra av dig med din ansökan.

Lönekonsult, Stockholm

Bli en del av vårt växande team som lönekonsult i Stockholm! Vi erbjuder långsiktiga och utvecklande uppdrag där kvalitet är en prioritet.

Vi söker dig med erfarenhet inom lönearbetet, som är självständig, flexibel och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Låter det som dig? Läs då mer och ansök här.

Om Corplus

Corplus har funnits sedan 2012 och har hittills gjort en fantastisk resa. När vi startade Corplus hade vi en tydlig tanke om ett konsultbolag med stort hjärta, hög kompetens och starkt engagemang. De värderingarna genomsyrar fortfarande allt vi gör! COR (hjärta) + PLUS blir CORPLUS. Vår övertygelse är att man behöver lägga ner mycket hjärta (COR) för att göra ett bra jobb och att alltid addera det där lilla extra (PLUS) till våra kunder och konsulter.

Vi arbetar nära våra konsulter och kunder med fokus på att skapa långsiktiga relationer. Det ger oss en unik möjlighet att vara med och förbättra och utveckla våra kunders verksamhet.

Idag är vi ett väl etablerat konsultbolag med över 1450 genomförda uppdrag, 960 konsulter i nätverket och över 140 pågående uppdrag. Vi har i dagsläget kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi erbjuder våra konsulter uppdrag inom ekonomi, HR och lön.

Möt våra grundare

Varför valde just Pontus och Mikael att starta bolag tillsammans? Det och mycket annat berättar de om här.

Att arbeta på Corplus är både lärorikt och utvecklande framför allt för de kunder, konsulter och andra kollegor jag träffar dagligen. Kombinationen av kompetens, professionalism och att vi har roligt tillsammans skapar en stimulerande och givande miljö

Peter Lantz, HR

Lär känna oss

Våra grundare Pontus och Mikael berättar om vilka Corplus är och hur vi arbetar.

Se alla inlägg

Vår hjärtesak är att göra skillnad

Vi på Corplus har sedan starten arbetat med ett av våra kärnvärden COR (Hjärta), som handlar om omtänksamhet, tro på den goda viljan och öppenhet. Det har alltid känts naturligt att engagera oss i våra medmänniskor, i linje med våra värderingar och företagets verksamhet.

Läs om vårt CSR-arbete