Interim HR-konsult i Stockholm och Malmö

Interim HR-konsult med hög kompetens och mycket hjärta

Interim HR-konsult i Stockholm och Malmö finnes. Söker du en interim HR-chef eller kanske en HR-specialist på timbasis? Utifrån ditt behov inom HR hjälper vi dig att hitta den kompetens du och ditt företag behöver. I vårt team av seniora konsulter finns allt från HR-specialister och HR-chefer till HR-generalister.

Söker du en HR-konsult, en interim HR resurs?

Söker du en HR-konsult som snabbt kan sätta sig in i företagets löneprogram, förmånssystem och HR-system? Någon som förstår sig på HR-processer och kan strukturera företagets onboarding? Eller kanske någon som kan ta tag i employer branding och stärka er företagskultur? Genom att ta hjälp av en trygg och kunnig HR-specialist får du hjälp med specifika uppgifter – samtidigt som det befintliga teamet utvecklas.

Interim HR-konsult – en snabb och flexibel lösning på en föränderlig arbetsmarknad

Dagens arbetsmarknad är mer föränderlig än tidigare. Kanske vill du anlita en HR-specialist några timmar i månaden när du söker specialistkompetens utanför ditt företag? Det ger en helt annan flexibilitet än vid anställning. Specialisten kan täcka upp för tillfälliga behov eller för löpande operativt HR-arbete, beroende på vad ditt företag behöver.

Vi matchar snabbt en långsiktig HR-konsult

Är behovet av en HR-konsult akut? Då kan vi ofta matcha en konsult på bara några dagar. Men vi tänker alltid långsiktigt. Vi vill att det ska finnas utvecklingsmöjlighet både för HR-konsulten och för ert företag. För att kunna bidra till ert företags lönsamhet under en lång tid framåt tillsätter vi en interim konsult som har möjlighet att utvecklas tillsammans med er och bidra till er långsiktiga lönsamhet.

Seniora HR-konsulter med koll på hela HR

Oavsett om du söker en HR-konsult till ett projekt eller för ett förändringsarbete kan vi hjälpa dig. Våra konsulter har arbetat med allt från bemanning och outsourcing till organisationsförändringar och ledarskapsutveckling.

Kanske är det en HR-chef du söker? En HR Business Partner (HRBP) eller HR-specialist? Vi ser fram emot att matcha ditt behov med rätt kompetens från vårt team.

”Fantastisk leverans gång på gång av marknadens bästa konsulter! Corplus har på ett mycket bra sätt förstått Securitas behov av ytterligare kompetens inom bland annat lön, ekonomi, HR samt projektledning. De är snabba och lätta att ha att göra med och besitter en gedigen kunskap om de områden som vi behövt förstärka”

Ulrika Ek, Head of HR, Securitas Sverige AB

HR-konsulter i Stockholm och Malmö

Våra HR-konsulter finns i Stockholm och Malmö med omnejd. Samtliga våra konsulter har kommit in via rekommendation från vårt nätverk, vilket ger en kvalitetsgaranti. Vi garanterar också ett äkta engagemang. Våra konsulter ser alltid till att leverera extra värde och att göra det med hjärtat. Det är vad Corplus står för.

Rätt HR-konsult till varje uppdrag

För att kunna hitta rätt HR-konsult för dig och ditt företag lägger vi på Corplus extra vikt vid att hitta den rätta matchningen till varje enskilt uppdrag. När vi sedan tillsatt en extra resurs till er HR-avdelning påbörjar vi en gemensam resa. En resa som vi hoppas ska fortsätta länge.

Välkommen att kontakta oss för att hitta en HR-konsult i Malmö eller Stockholm.

Interim HR-konsult – så funkar det

Vad innebär interim HR?

Interim HR handlar om tillfälliga personallösningar för en HR-avdelning. Kanske vill du anlita en HR-specialist några timmar i månaden när du söker specialistkompetens utanför ditt företag? Eller kanske behöver du tillsätta en roll för ett vikariat eller i väntan på en mer permanent lösning?

Vad är fördelarna med interim HR?

Att anlita en interim HR-konsult ger flera fördelar, till exempel:
- Flexibilitet: Du kan anställa en interim HR-konsult med kort varsel och för en begränsad tid, precis utifrån det som passar dina behov och tidsramar.
- Kostnadseffektivitet: Att anlita en interim HR-konsult är ofta en mer kostnadseffektiv lösning än att anställa en permanent medarbetare på lång sikt.
- Erfarenhet och expertis: Interima HR-konsulter har ofta lång erfarenhet och en hög grad av expertis inom HR-området vilket gör att de kan leverera snabba och effektiva resultat.

Vilka områden kan era HR-konsulter hjälpa till inom?

Genom att ta hjälp av en trygg och kunnig HR-specialist från Corplus kan du få hjälp med en rad uppgifter – samtidigt som det befintliga teamet utvecklas. Våra interima HR-konsulter kan hantera en rad olika HR-områden, såsom:

- Compensation & Benefits
- Talent Acquisition
- Organisationsförändring
- Onboarding
- Employer branding
- Företagskultur
- Ledarskapsutveckling

För vilka roller kan jag anlita era HR-konsulter?

Oavsett om du söker en HR-konsult till ett projekt eller för ett förändringsarbete kan vi hjälpa dig. Våra konsulter har arbetat med allt från bemanning och outsourcing till organisationsförändringar och ledarskapsutveckling inom roller som:

- HR-chef
- HR Business Partner
- HR-specialist
- Förhandlingschef
- Arbetsrättsjurist
- Projektledare

Hur ser processen ut för att anlita en interim HR-konsult?

Är behovet av en HR-konsult akut? Då kan vi ofta matcha en konsult på bara några dagar. Trots det tänker vi alltid långsiktigt. Vi vill att det ska finnas utvecklingsmöjlighet både för HR-konsulten och för ert företag. För att kunna bidra till ert företags lönsamhet under en lång tid framåt tillsätter vi en konsult som har möjlighet att utvecklas tillsammans med er och bidra till er långsiktiga lönsamhet.

Vart finns era HR-konsulter?

Du hittar våra HR-konsulter både i Stockholm och Malmö med omnejd.

”Corplus förstår vår verksamhet och våra behov”

Vår kund HSB Projektpartner beskriver värdet av våra tjänster i utveckling av sin verksamhet.

Rebecka Sjölander, konsult och samarbetspartner

”Att samarbeta med Corplus är enkelt. Deras professionella och personliga bemötande i kombination med hög effektivitet skapar ett omedelbart förtroende.” 

Kontaktpersoner för HR

Peter och Henrik har lång och bred erfarenhet inom HR-området. Hör gärna av er angående era utmaningar och behov, och låt oss inleda en givande dialog.

Se alla kontaktpersoner

Stockholm

Peter Lantz

Malmö

Henrik Johnson