Hur vi jobbar med våra konsulter

Vi förstår konsultens vardag

Vi har närmare 1000 utvalda konsulter i vårt nätverk och de flesta har vi arbetat med vid upprepade tillfällen. Vi känner varandra väl och kan deras kompetens, erfarenhet, förmåga och personlighet. De konsulter som är nya i vårt nätverk kommer oftast på rekommendation av en kund eller annan konsult. Vi träffar givetvis alltid nya konsulter i vårt nätverk och tar referenser och samlar dokumentation.

Vår långa erfarenhet av att arbeta med konsulter gör att vi förstår hur deras vardag och utmaningar ser ut. Vid några tillfällen per år samlar vi alla våra konsulter för att vi ska lära känna varandra bättre och också ge alla konsulter möjlighet att utbyta erfarenheter och nätverka.

Under uppdrag arbetar vi nära våra konsulter och har kontinuerliga uppföljningar och stöttar genom utvecklande samtal. På så sätt skapar vi långsiktiga relationer och möjlighet till framtida samarbeten.

 

"Corplus är alltid väldigt närvarande"

Hör bland annat Fatima Lindberg och Daniel Norberg berätta om hur det är att vara konsult på Corplus.

Rebecka Sjölander, konsult och samarbetspartner

”Att samarbeta med Corplus är enkelt. Deras professionella och personliga bemötande i kombination med hög effektivitet skapar ett omedelbart förtroende.” 

Lyssna till en av våra konsulter om samarbetet med oss på Corplus

”Corplus är måna om ett bra samarbete med både kunden och konsulten!”

Vår konsult Carina Kvarnemark berättar hur det är att samarbeta med Corplus.

Artiklar, kundcase och filmer

Till alla artiklar