Interimskonsulter – Stockholm, Malmö och Göteborg

Söker du en interimskonsult i Stockholm, Malmö eller Göteborg? En konsult som kan hoppa in med kort varsel för att fylla en lucka inom Ekonomi, HR eller Lön? Eller kanske en interimskonsult som hjälper till att utveckla och lyfta er verksamhet till nästa nivå? Kontakta oss!

Interimslösningar inom Ekonomi, HR och Lön

Våra interimskonsulter har hjärtat på rätta stället och känner ett stort personligt engagemang för dig och ditt företag. Med vår spetskompetens inom Ekonomi, HR och Lön hjälper vi er verksamhet.

Vi hjälper vid både brådskande och långsiktigt behov av kompetens

Kanske ska ni genomföra en digitaliseringsresa, byta system eller stärka upp ett team? Eller så har en nyckelperson blivit sjuk och ni behöver hjälp att få det dagliga att fortsätta rulla? Våra interimskonsulter rycker in vid såväl brådskande vakanser som vid långsiktiga förbättrings- och förändringsprojekt.

En interimskonsult på plats snabbt – när tiden är knapp

När du anlitar en interimskonsult från oss ser vi till att lösa din situation direkt. Ibland på bara några dagar. Vi har ett team av erfarna och kvalitetssäkrade interimskonsulter som vi arbetar med. Tack vare att alla som arbetar på Corplus har praktisk erfarenhet inom våra affärsområden Ekonomi, HR och Lön förstår vi ert behov och matchar rätt profil. Vi pratar samma språk och är snabbt på banan!

”Fantastisk leverans gång på gång av marknadens bästa konsulter! Corplus har på ett mycket bra sätt förstått Securitas behov av ytterligare kompetens inom bland annat lön, ekonomi, HR samt projektledning. De är snabba och lätta att ha att göra med och besitter en gedigen kunskap om de områden som vi behövt förstärka”

Ulrika Ek, Head of HR, Securitas Sverige AB

När vi tillsätter en interimskonsult tänker vi långsiktigt

Även om det ibland går undan tänker vi alltid långsiktigt. Ja, faktiskt redan vid tillsättningen. Vi förstår vilka frågeställningar och utmaningar som kan vänta runt hörnet. Ofta matchar vi er med en konsult som har högre kompetens och mer erfarenhet än vad rollen kräver idag. Det gör vi för att kunna utveckla konsultuppdraget och bidra till er verksamhet även i framtiden. Faktum är att vi ser tillsättningen av en interimskonsult som starten på en dialog och en lång, givande affärsrelation. En relation som fortsätter långt efter det att vårt avtal är signerat.

interimskonsult

Vad är det som utmärker Corplus interimslösningar?

Corplus är en konsultförmedlare som värdesätter långsiktiga relationer. Vi jobbar nära våra kunder och vi gör det med ett stort engagemang. Våra matchningar måste bli rätt. Skulle vi inte kunna möta ert behov med rätt kompetens så berättar vi det direkt. För vi tror på att bara göra saker som känns bra på riktigt, sådant som är bra både för dig som kund och för våra interimskonsulter.

Hur är en interimskonsult från Corplus?

De allra flesta av våra interimskonsulter har kommit in via rekommendationer. Det gör att vi vet att våra konsulter är pålitliga, levererar högt värde och god kvalitet. Att de dessutom är schyssta och ödmjuka är självklart – oavsett om det handlar om att förmedla en interim managementkonsult i Stockholm eller om att tillsätta en interimschef i Malmö.

Corplus erbjuder interimslösningar med extra hjärta

På Corplus är vi övertygade om att det vi gör måste komma från hjärtat. Det är från vårt COR* som vår omtanke, vår äkthet och vårt engagemang kommer. Vi ser till att alltid addera det där lilla extra och vill ge våra kunder ett extra värde, ett värde som överträffar behovet. Det är det här med att addera hjärta som är pluset i Corplus – och det är just det som kännetecknar våra interimskonsulter.

*COR betyder hjärta på latin

”Stockholms Stadsmission har under olika perioder varit i behov av extra stöd under vår digitaliseringsresa, vid två tillfällen har vi valt att ta in konsultstöd från Corplus. Varje gång har vi fått kvalitativt stöd av deras kompetenta och serviceinriktade konsulter som bidragit till att vi kommit vidare på vår digitaliseringsresa, vi kan därför varmt rekommendera Corplus”.

Sophie Poppendicker, Teamchef Lön Stockholms Stadsmission

Interimskonsult – så funkar det

Vad är en interimskonsult?

En interimskonsult är en tillfällig resurs som hjälper ditt företag att lösa specifika utmaningar eller temporära personalbehov. De är specialister på att leverera snabba resultat och är inhyrda för en begränsad tid.

Vilka fördelar finns med att anlita en interimskonsult?

Att anlita en interimskonsult ger dig flera fördelar, som exempel kan vi nämna:

- Expertis. Interimskonsulter har en bred erfarenhet och är specialiserade inom sitt område. När du tar in en konsult väljer du en konsult med expertis i just de områden där du har behov just nu.
- Snabbhet. Interimskonsulter har arbetar i många olika bolag och har därför vana att snabbt komma in och börja arbeta på projektet eller uppdraget utan att behöva genomgå en lång onboardingprocess
- Kostnadseffektivitet. Att anlita en interimskonsult är ofta en mer kostnadseffektiv lösning än att anställa en permanent medarbetare.
- Kunskapsförsörjning – Då en interim konsult har specialistkompetens inom sitt område ger det företaget en kompetensinjektion som förhoppningsvis höjt teamets nivå även efter att konsulten lämnar uppdraget.

Inom vilka områden erbjuder Corplus interimskonsulter?

Vi erbjuder interimskonsulter inom Ekonomi, HR och Lön. Våra interimskonsulter är specialiserade inom sina områden och har lång erfarenhet av att leverera resultat på högsta nivå.

Vart finns Corplus interimskonsulter?

Du hittar våra interimskonsulter både i Stockholm och Malmö med omnejd.

Hur går det till att anlita en interimskonsult från Corplus?

Söker du en interimskonsult inom Ekonomi, Lön eller HR? Vi erbjuder interimslösningar i Malmö & Stockholm. Fyll i dina uppgifter i något av formulären här på sidan så hör vi av oss direkt!

Är behovet av en interimskonsult akut? Då kan vi ofta matcha en konsult på bara några dagar. Trots det tänker vi alltid långsiktigt. Vi vill att det ska finnas utvecklingsmöjlighet både för konsulten och för ert företag. För att kunna bidra till ert företags lönsamhet under en lång tid framåt tillsätter vi en konsult som har möjlighet att utvecklas tillsammans med er och bidra till er långsiktiga lönsamhet.

Hur blir man interimskonsult?

För att bli interimskonsult krävs det oftast att du har en gedigen erfarenhet inom ditt specialistområde.

Vi på Corplus har en stor efterfrågan på våra konsulter och vill gärna bli fler i vårt konsultnätverk. Känner du någon konsult som är intresserad av att komma i kontakt med oss? Har du själv funderat kring konsultrollen och vill veta mer om vad det innebär? Är du ny som konsult och funderar kring hur det är att samarbeta med oss? Hör av dig till oss så pratar vi mer!

Konsultförmedling i Stockholm, Malmö och Göteborg

Se hur våra tjänster gjorde skillnad

”Corplus förstår vår verksamhet och våra behov”

Vår kund HSB Projektpartner beskriver värdet av våra tjänster i utveckling av sin verksamhet.