case – 10 december 2019

Kunden fick stöd i samtliga utmaningar inom Comp&Ben området

Dela case

Spetskompetens inom Compensation & Benefits.

Vår kund behövde en medelsenior HRBP för ett föräldravikariat. Framför dem låg stora utmaningar. Bonusmodeller skulle byggas, lokala avtal skulle omförhandlas och stora förhandlingar låg framför dem. Erfarenheten inom dessa områden var begränsade varför vi valde att presentera en konsult som var långt mer erfaren än den ursprungliga kravspecifikationen berättade för oss.

Genom att ta in en mer senior, mer erfaren och kompetent konsult så kunde bolaget få stöd i samtliga dess utmaningar inom Comp&Ben- och förhandlingsområdet. Att vår konsult dessutom omförhandlade ett par leverantörsavtal och därmed gjorde besparingar i miljonklassen var ren bonus.

För att kunna arbeta på detta sätt krävs en god förståelse för bolagets utmaningar, uppdragets karaktär och inte minst – en mycket god relation till konsulterna och kunskap om deras kompetens men också drivkrafter.

Nyfiken på ett samarbete?

Vi ses gärna för att prata mer om hur vi tillsammans kan utveckla ett strategiskt samarbete med fokus på interimslösningar och förändringsprojekt inom ekonomi, HR och lön.

Kontakta oss