Om oss

Vi är ett konsultbolag med hjärta, kompetens och engagemang

Grundarna Mikael och Pontus startade Corplus med en tydlig tanke om ett konsultbolag med stort hjärta, hög kompetens och starkt engagemang. De värderingarna genomsyrar fortfarande allt vi gör!

COR (hjärta) + PLUS blir CORPLUS

Vår övertygelse är att man behöver lägga ner mycket hjärta (COR) för att göra ett bra jobb och att alltid addera det där lilla extra (PLUS) till våra kunder och konsulter.

Genom att arbeta nära våra konsulter och kunder på ett äkta och transparent sätt och med hög kompetens skapar vi långsiktiga relationer. Det ger oss en unik möjlighet att vara med och förbättra och utveckla våra kunders verksamhet.

Idag är Corplus ett väl etablerat konsultbolag med över 700 genomförda uppdrag, 600 konsulter i nätverket och över 100 pågående uppdrag. Vi fortsätter växa tillsammans med våra kunder, som är några av Sveriges ledande bolag, och med våra konsulter.

Möt våra grundare

Varför valde just Pontus och Mikael att starta bolag tillsammans? Det och mycket annat berättar de om här.

Att arbeta på Corplus är både lärorikt och utvecklande framför allt för de kunder, konsulter och andra kollegor jag träffar dagligen. Kombinationen av kompetens, professionalism och att vi har roligt tillsammans skapar en stimulerande och givande miljö

Peter Lantz, HR

Lär känna oss

Våra grundare Pontus och Mikael berättar om vilka Corplus är och hur vi arbetar.

Se alla inlägg

Vår hjärtesak är att göra skillnad

Vi på Corplus har sedan starten arbetat med ett av våra kärnvärden COR (Hjärta), som handlar om omtänksamhet, tro på den goda viljan och öppenhet. Det har alltid känts naturligt att engagera oss i våra medmänniskor, i linje med våra värderingar och företagets verksamhet.

Läs om vårt CSR-arbete