Om oss

Vi är ett konsultbolag med hjärta, kompetens och engagemang

Grundarna Mikael och Pontus startade Corplus med en tydlig tanke om ett konsultbolag med stort hjärta, hög kompetens och starkt engagemang. De värderingarna genomsyrar fortfarande allt vi gör!

COR (hjärta) + PLUS blir CORPLUS

Vår övertygelse är att man behöver lägga ner mycket hjärta (COR) för att göra ett bra jobb och att alltid addera det där lilla extra (PLUS) till våra kunder och konsulter.

Genom att arbeta nära våra konsulter och kunder på ett äkta och transparent sätt och med hög kompetens skapar vi långsiktiga relationer. Det ger oss en unik möjlighet att vara med och förbättra och utveckla våra kunders verksamhet.

Idag är Corplus ett väl etablerat konsultbolag med över 700 genomförda uppdrag, 600 konsulter i nätverket och över 100 pågående uppdrag. Vi fortsätter växa tillsammans med våra kunder, som är några av Sveriges ledande bolag, och med våra konsulter.

Lär känna oss

Våra grundare Pontus och Mikael berättar om vilka Corplus är och hur vi arbetar.

Se alla inlägg

Att jobba på Corplus är både utvecklande och utmanande. Jag får varje dag möjlighet att hjälpa våra kunder att lösa viktiga problem och utmaningar tillsammans med våra konsulter.

Peter Lantz, HR