Lönekonsult, Stockholm

Vi söker dig i rollen som Lönekonsult i Stockholm

Vill du vara en del av ett värderingstyrt bolag i stark tillväxt? Vill du jobba i en roll som erbjuder dig utveckling i en dynamisk vardag?

Hos oss händer det mycket spännande saker och därför behöver vi dig i rollen som Lönekonsult med fokus på uppdrag hos våra kunder i Stockholm med omnejd.

Vi är inte som ”alla” andra

Att arbeta som lönekonsult kan skilja sig från ställe till ställe. Låt oss därför förklara hur det är att arbeta hos oss.

Vi arbetar långsiktigt och strävar ständigt efter att bidra med vår kompetens till våra kunder. Som lönekonsult hos Corplus kommer du ingå i ett team om 15 personer. Vi har olika erfarenheter som vi gladeligen delar med oss av till varandra.

Vi har de mest spännande och utvecklande uppdragen på några av Sveriges främsta företag. Men vi är noggranna med att hålla kvalité och därmed endast tacka ja till de uppdrag där vi kan leverera med en hög lägsta nivå. Beroende på vad som passar uppdraget, arbetar du remote eller sitter på plats hos kund. Vi tar inte korta uppdrag, oftast är de på minst 6 mån till flera år men bara om DU trivs förstås.

Du vill utvecklas!

Inget uppdrag är det andra likt. Detta tycker vi är så fantastiskt berikande. Tänk att få gå till ett arbete varje dag och lära sig något nytt.

För att kunna bidra med kunskap till våra kunder söker vi därför dig som har hunnit med att skaffa erfarenhet inom lönearbetet. Du har hunnit med att göra lika mycket fel som rätt.

Du är en person som lärt dig av dina misstag och därmed förstått värdet av att vara prestigelös i ditt arbete. Du har kommit i kontakt med flertalet lönesystem och förutom relevant utbildning inom lön, har du under åren hållit dig á jour med det senaste inom branschen.

Framåtlutad och flexibel

För dig är det självklart att arbeta självständigt med processer från början till slut och känner att du bottnar i lönearbetet över lag. Du är van att arbeta gentemot olika stakeholders, du är serviceminded och pedagogisk i din framtoning. Du vet vad som krävs för att bygga långsiktiga relationer och har en hög grad av självledarskap.

Du har en positiv inställning och behåller drivet även vid motgång. Du arbetar metodiskt och strukturerat för att nå dina uppsatta mål.

För dig är det självklart att leverera efter önskemål och behov inom den förväntade tidsramen och du trivs som bäst där det händer mycket. Du delar gärna med dig av dina specialistkunskaper och upplevs som professionell och kunnig av din omgivning.

Som person värderar du en god teamkänsla och ser dig själv som en viktig ”kugge i hjulet” för att driva projekten du arbetar inom, framåt. För att hitta goda samarbeten har du förstått vikten av att vara lyhörd för din omgivning och har en förmåga att få med dig andra gällande problemlösning.

För att kunna leverera till våra kunder på bästa sätt ser vi det som viktigt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Vad kan vi erbjuda dig?

Att arbeta på Corplus innebär givetvis goda chanser till utveckling. Vi har en stark teamkänsla och bryr oss om varandra. Vi har fokus på vårt välmående och erbjuder därför våra anställda ett generöst friskvårdsbidrag, årlig hälsoundersökning och fördelaktiga försäkringar som vi ser ska gynna dig på många sätt i livet.

Vår story – varför vi gör det vi gör

Vi har funnits sedan 2012 och har hittills gjort en fantastisk resa. Vi fortsätter med att expandera och behöver därför dig i rollen som vår Lönekonsult. Vi erbjuder dig en möjlighet att få vara med och växa tillsammans med oss i en dynamisk roll med dagar som både inspirerar och överraskar.

Vi startade Corplus med en tydlig tanke om ett konsultbolag med stort hjärta, hög kompetens och starkt engagemang. De värderingarna genomsyrar fortfarande allt vi gör! COR (hjärta) + PLUS blir CORPLUS. Vår övertygelse är att man behöver lägga ner mycket hjärta (COR) för att göra ett bra jobb och att alltid addera det där lilla extra (PLUS) till våra kunder och konsulter.

Vi arbetar nära våra konsulter och kunder med fokus på att skapa långsiktiga relationer. Det ger oss en unik möjlighet att vara med och förbättra och utveckla våra kunders verksamhet.

Idag är vi ett väl etablerat konsultbolag med över 1450 genomförda uppdrag, 960 konsulter i nätverket och över 140 pågående uppdrag. Vi har i dagsläget kontor i Stockholm och Malmö. Vi erbjuder våra konsulter uppdrag inom ekonomi, HR och lön.

 

Exempel på uppdrag Corplus tillsätter är:

  • Lönespecialister
  • Löneadministratör
  • Teamledare
  • Lönechefer
  • Projektledare
  • Systemspecialister
  • Systemförvaltare
  • Applikationskonsulter

Nyfiken?

Vad roligt! Maila ditt CV till Fatima Lindberg, affärsområdeschef lön.

Välkommen med din ansökan!

Möt våra grundare

Varför valde just Pontus och Mikael att starta bolag tillsammans? Det och mycket annat berättar de om här.

Att arbeta på Corplus är både lärorikt och utvecklande framför allt för de kunder, konsulter och andra kollegor jag träffar dagligen. Kombinationen av kompetens, professionalism och att vi har roligt tillsammans skapar en stimulerande och givande miljö

Peter Lantz, HR

Lär känna oss

Våra grundare Pontus och Mikael berättar om vilka Corplus är och hur vi arbetar.

Se alla inlägg

Vår hjärtesak är att göra skillnad

Vi på Corplus har sedan starten arbetat med ett av våra kärnvärden COR (Hjärta), som handlar om omtänksamhet, tro på den goda viljan och öppenhet. Det har alltid känts naturligt att engagera oss i våra medmänniskor, i linje med våra värderingar och företagets verksamhet.

Läs om vårt CSR-arbete