Ekonomi

Ny kollega

Dela artikel

Vi på Corplus har fått en ny kollega. Under våren har vi valt att inte offentliggöra vem det är. När vi får nya kollegor vet vi vem personen är, vad den gjort tidigare och vad den kan. I det här fallet visste vi inte det. Nu vet vi! Låt oss presentera roboten Corett ”Cor1”.

Sofia Holmberg berättar.

Hur är det att arbeta med Cor1?

Det är betydligt enklare än vad jag trodde. Man får tänka på Cor1 som en person och sedan utveckla dess färdigheter efter hur vi arbetar. Med en bra samarbetspartner som har den tekniska kunskapen är det inte svårt att starta ett RPA projekt.

Vad var dina största utmaningar under projektet?

Det största utmaningen var att kartlägga alla olika arbetsmoment som skulle utföras av roboten. Jag insåg också vikten i att göra ett ordentligt förarbete kring de frågeställningar som dök upp under projektet.

Ser du fler användningsområden för Cor1?

Absolut, Cor1 kan ta över många rutinmässiga administrativa uppgifter som annars tar väldigt mycket tid och på så sätt effektivisera vårt arbete.

Idag är vi stolta över vår nya kollega och hur bra Cor1 samarbetar med oss på Corplus. Är du nyfiken på att vet mera om RPA och hur vi på Corplus kan stötta er i ert arbete för att få RPA projektet att fungera på riktigt?  Tveka inte att höra av dig!

Nyfiken på ett samarbete?

Vi ses gärna för att prata mer om hur vi tillsammans kan utveckla ett strategiskt samarbete med fokus på interimslösningar och förändringsprojekt inom ekonomi, HR och lön.

Kontakta oss