Lön – 24 september 2020

Konsultintervju med Marcus Wendelstig

Dela artikel

Kan du beskriva väldigt kort vem du är och din profil?

Marcus Wendelstig, utbildad civilekonom och har arbetat inom löneområdet i olika befattningar i mer än 10 år främst inom löneoutsourcing. Med bakgrund inom elitidrott ser jag fördelarna med att arbeta teamorienterat och drivs av att arbeta resultatinriktat. I tidigare uppdrag har kunden uppskattat att jag bidrar med ett annat perspektiv genom ett ödmjukt förhållningssätt.

 

Kan du beskriva ditt nuvarande uppdrag, vilken roll du har och vad syftet är med uppdraget?

Mitt nuvarande uppdrag är hos Feelgood Företagshälsovård och det innefattar bland annat att genomlysa nuvarande arbetssätt, processer och rutiner. Målet är sedan att dokumentera, effektivisera och digitalisera lönehanteringen samt optimera verksamhetssystemen.

 

Vad vill du uppnå under dina uppdrag?

Jag vill att kunden ska känna mervärde och nytta med arbetet jag utför. I de uppdrag jag tar mig an vill jag på ett systematiskt sätt skapa förändring och jag strävar alltid efter kvalité och rätt lön. För att uppnå kundens mål är jag prestigelös, positiv och lösningsorienterad.

 

Vad är det bästa med att vara konsult?

Helt klart variationen, att få en inblick i hur olika företag och organisationer i olika branscher fungerar samt kunna vara med och bidra, utveckla och skapa förändring.

 

Hur är det att arbeta för Corplus?

Jag är inne på mitt fjärde år som anställd konsult inom lön på Corplus och känner stolthet att få vara med på denna resa. Tryggheten med kunniga kollegor, omtänksamma ledare och genuina ägare är precis det jag värdesätter och håller högt.

 

Nyfiken på ett samarbete?

Vi ses gärna för att prata mer om hur vi tillsammans kan utveckla ett strategiskt samarbete med fokus på interimslösningar och förändringsprojekt inom ekonomi, HR och lön.

Kontakta oss