Ekonomi

Konsultintervju med Daniel Norberg

Dela artikel

Konsultintervju med Daniel Norberg

 

Kan du beskriva väldigt kort vem du är och din profil?

Daniel Norberg. 43 år. Bakgrund som auktoriserad revisor. Sedan 2009 är jag konsult och har haft uppdrag som bland annat redovisningschef, koncernredovisningschef. Konsultuppdragen har varit inom flera olika branscher. Senaste åren inom fastighetsbranschen som jag tycker är spännande.

 

Kan du beskriva ditt nuvarande uppdrag, vilken roll du har och vad syftet är med uppdraget?

Min roll är som interim koncernredovisningschef på Besqab. Uppdraget har förutom att sammanställa koncernrapportering varit att se över rutiner och processer och vara med och digitalisera prognos- och uppföljning.

 

Vad vill du uppnå under dina uppdrag?

Få kunden att känna den nytta som jag kan bidra med förutom att utföra det dagliga arbetet. Förbättra processer och rutiner och hitta vägar för att arbeta mer effektivt. Hitta metoder som gör att det dagliga arbetet ska känns meningsfullt och att medarbetarna verkligen känner att de förstår varför arbetsuppgiften ska utföras och vilken nytta den gör för bolaget som helhet.

 

Vad är det bästa med att vara konsult?

Jag har fått möjligheten att testa på olika befattningar i fler olika typer av branscher. Jag får möjligheten att bygga en unik kompetens och ett bra nätverk.

 

Hur är det att samarbeta med Corplus?

Jag har samarbetat med Corplus sedan de startade sin verksamhet och det har varit trevligt att se hur bolaget växer samtidigt som Corplus har lyckats behålla den familjära känslan. Som konsult är det även tryggt att känna att man kan få det stöd man behöver från Corplus om det är några funderingar man har när man sitter ute på ett uppdrag.

Nyfiken på ett samarbete?

Vi ses gärna för att prata mer om hur vi tillsammans kan utveckla ett strategiskt samarbete med fokus på interimslösningar och förändringsprojekt inom ekonomi, HR och lön.

Kontakta oss