HR

Goda kundrelationer leder till ökad förståelse för kärnverksamheten

Dela artikel

Kundvård och kompetensutveckling

Av Peter Lantz, HR

Som ett led i att arbeta nära, visa vårt engagemang och för att lära känna våra kunder ännu bättre genomför vi på Corplus studiebesök hos våra kunder i deras verksamhet. Genom att ta del av verksamheten, utmaningar och möjligheter kommer vi göra ett ännu bättre jobb när vi får tillfälle att hjälpa våra kunder med konsultlösningar. ”Det är bra för oss att lära känna verksamheten. Det gör att vi kan få en bättre förståelse för verksamheten och vilka personer som vi ska matcha mot de uppdrag som vi hjälper företagen med.” säger Fatima Lindberg, Affärsområdeschef på Corplus.

Utöver att se olika verksamheter ger besöken oss också möjlighet till samtal med chefer och medarbetare. Samtalen ger oss oerhört mycket, både på ett personligt plan men såklart också utifrån vår strävan att ge våra kunder så bra hjälp som möjligt. Martin Gruvnäs som arbetar som Sales & Client Manager på Corplus säger ”Det är väldigt intressant att få en inblick i hur det faktiskt fungerar. Att se hur det planeras och utförs gör att vi får en bredare förståelse i de utmaningar som företagen ställs inför i den verksamhet som de bedriver. Det är både intressant ur ett personligt perspektiv men också att ta del av de utmaningar och möjligheter som branschen har.”

Nyligen besökte vi på Corplus Postnords tullager i Rosersberg

 

 

 

 

 

Hyllorna rymmer nästan 50 000 försändelser. 30 000 kommer in och ut varje dag. Totalt arbetar 35 personer här.

30 000 försändelser passerar den här terminalen varje dag. Totalt finns nästan 50 000 brev och paket från 3:e land som väntar på att tullavgifter och moms ska betalas. En del är beställda varor, en del är gåvor, en del innehåller sådant som inte borde föras in i landet. I tätt samarbete med tullen gör Postnord vad de kan för att avgifterna ska komma in och illegala produkter ska hittas. När avgifterna är betalda går transporten vidare mot Rosersbergs postterminal för sortering och leverans till mottagaren. 35 stolta medarbetare arbetar här tillsammans med produktionschefen Marika Florheden.

Marika har idag tagit hand om oss från Corplus och visat oss verksamheten. Vi hjälper Postnord med konsulter inom ekonomi, HR och lön och vi är oerhört tacksamma för att vi får lära känna vår kund än bättre genom dagens studiebesök.

 

 

Nyfiken på ett samarbete?

Vi ses gärna för att prata mer om hur vi tillsammans kan utveckla ett strategiskt samarbete med fokus på interimslösningar och förändringsprojekt inom ekonomi, HR och lön.

Kontakta oss