Ekonomi

En komplex arbetsplats med stort engagemang

Dela artikel

Vi på Corplus har haft möjligheten att besöka en av våra kunders verksamheter, SJs depå i Hagalund. Det är ytterligare ett sätt för oss att lära känna våra kunder, förstå deras verksamhet med dess behov och utmaningar.

Och vilken verksamhet! Hagalund är Nordens största underhållsdepå för tåg med ca 700 medarbetare som servar, lagar, tvättar, städar och underhåller de tåg vi åker. Med en genomströmning av 100 tåg per dag på 54 tågspår med 211 tågväxlar på en markyta av 20 hektar.

Det är lätt att imponeras och förstå komplexiteten med dessa enorma volymer, mängder av arbetsuppgifter, yttre påverkan som väder och vind, många individer, företag och intressenter som ska samspela på samma yta med gemensam målbild.

Vi kan sammanfatta att det handlar om människorna för att lyckas tillsammans. Under besöket möts vi av en positiv värme mellan alla medarbetare med ögonkontakt och uppmuntrande ord. Ett målmedvetet arbete som skapar engagemang💚

Nyfiken på ett samarbete?

Vi ses gärna för att prata mer om hur vi tillsammans kan utveckla ett strategiskt samarbete med fokus på interimslösningar och förändringsprojekt inom ekonomi, HR och lön.

Kontakta oss