Corplus

Vi växer – vill du bli vår nya kollega?

Dela artikel

Är du vår nya Consultant & Client Manager i Stockholm

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i ett spännande bolag i stark tillväxt inom konsultbranschen!

Vill du jobba med försäljning, vara med att skapa långsiktiga kundrelationer, vara delaktig i en tillväxtresa och arbeta tillsammans med erfarna och drivna personer? Kom och följ med på vår fortsatta resa!

I rollen som Consultant & Client Manager hos Corplus kommer du arbeta självständigt med försäljning, kundrelationer och även med våra duktiga och erfarna konsulter. Ingen dag är den andra lik och du ges stora friheter i ditt arbete.

Om Corplus

Corplus grundades 2012 med en tydlig tanke om att vara ett konsultbolag med stort hjärta, hög kompetens och starkt engagemang. De värderingarna genomsyrar fortfarande allt vi gör!

Genom att arbeta nära våra konsulter och kunder på ett äkta och transparent sätt och med hög kompetens skapar vi långsiktiga relationer. Det ger oss en unik möjlighet att vara med och förbättra och utveckla våra kunders verksamhet.

Idag är Corplus ett väl etablerat konsultbolag med över 700 genomförda uppdrag, 600 konsulter i nätverket och över 100 pågående uppdrag. Vi fortsätter växa tillsammans med våra kunder, som är några av Sveriges ledande bolag, och med våra konsulter såklart.

Corplus erbjuder seniora konsultlösningar inom ekonomi, HR och lön. Vi arbetar i såväl seniora interimsroller, specialister och chefer, som strategiska verksamhetsprojekt. Idag finns Corplus representerade i Stockholm och Malmö.

Vi söker dig som vill utvecklas och är redo för nya utmaningar

Du kommer ansvara för kundrelationer och tillsätta de bästa konsulterna till våra kunder. Vi arbetar långsiktigt och strävar ständigt efter att bidra med vår kompetens och erfarenhet för att skapa mervärde till våra kunder. Våra konsulter vill arbeta med oss eftersom vi har de mest spännande och utvecklande uppdragen på några av Sveriges främsta företag.

Om rollen

• Skapa och driva försäljning genom långsiktiga och transparenta kundrelationer

• Attrahera konsulter med rätt kompetens, hjärta och engagemang

• Genom nyfikenhet och kompetens hitta lösningar åt våra kunder för långsiktiga relationer

• Bidra till Corplus tillväxt tillsammans med dina erfarna kollegor

• Stötta dina kollegor och bidra till samarbete och ett härligt samarbetsklimat

• Genom prestigelöshet och solidaritet arbeta mot gemensamma mål

Din bakgrund

Vi ser att du tidigare arbetat i en linjeroll inom ekonomi, HR eller lön. Du har några års erfarenhet från försäljning inom tjänstesektorn, gärna inom konsultbranschen. Det är en klar fördel om du har ett väl upparbetat och relevant nätverk.

Du vet vad som krävs för långsiktiga kundrelationer och du har ett stort eget driv och hög grad av självledarskap. Du tycker om att nå uppsatta mål och att bidra till företagets lönsamhet och tillväxt. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och ta nästa steg i karriären. Din personlighet präglas av att ”ingenting är omöjligt”, målfokus och samarbete. Självklart har du hög etisk och moralisk kompass och du vilar på en tydlig värdegrund som präglas av omtanke (hjärta).

Vad vi erbjuder

Hos Corplus får du en utvecklande roll där du har stor möjlighet att påverka både din egen roll och företagets inriktning. Du ingår i ett engagerat gäng med stor erfarenhet och hög kompetens. Din åsikt kommer alltid att tas tillvara. Rätt person kommer ha goda möjligheter att driva interna utvecklingsprojekt. Vi ser till allas intressen, förmågor och drivkrafter.

Vi erbjuder förmånliga anställningsvillkor och nya fräscha lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Om du är nyfiken!

Är du intresserad och har frågor kring tjänsten så tveka inta att höra av dig till vår Försäljningschef Peter Lantz på peter.lantz@corplus.se eller 076-894 59 00.

Du söker enkelt genom att maila din ansökan till peter.lantz@corplus.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Rollen är placerad i Stockholm.

Vi behöver din ansökan senast 23 april 2021.

För mer information om Corplus se vår hemsida www.corplus.se och följ oss gärna på LinkedIn.

Vi ser fram emot att höra av dig och varmt välkommen med din ansökan!

 

Nyfiken på ett samarbete?

Vi ses gärna för att prata mer om hur vi tillsammans kan utveckla ett strategiskt samarbete med fokus på interimslösningar och förändringsprojekt inom ekonomi, HR och lön.

Kontakta oss