Corplus_logo
AKTUELLT

julPAket till förmån för de hemlösa

Tack alla ni kunder och konsulter som engagerade er så att vi kunde skänka 7100 kronor till Stadsmissionen!

Vi har nu tillsammans bidragit till att Stadsmissionen kan fortsätta sitt viktiga arbete för att människor som har hamnat utanför ska kunna förändra sina liv.
 
Tack och Gott Nytt År till er alla!
 

Lediga jobb just nu

Corplus är ett snabbväxande bolag med stort personligt engagemang och mycket hjärta. Vi erbjuder våra kunder de främsta konsulterna inom Ekonomi, HR och Lön på senior nivå. Vi letar efter dig med operativ erfarenhet inom Ekonomi, HR eller Lön som brinner för att hitta, driva och utveckla uppdrag tillsammans med våra kunder och konsulter.  
 
Det viktigaste för att trivas och lyckas tillsammans med oss är att du förstår vilka vi är och genom det vill vara en del av oss. Vi är ett härligt och engagerat gäng som är inkännande, omtänksamma och har Cor (Hjärta) både mot varandra samt mot våra kunder och konsulter. Vi kallar det Corplus.
 
Vi söker dig med hjärtat på rätt ställe och som därutöver har mycket energi och glädje. För att lyckas i rollen måste du tycka om att träffa kunder och konsulter, bygga ett eget nätverk samt att göra affärer. Du har en stark tro på individen och känner att det finns plats för alla.
 
Vi intervjuar löpande - Skicka in din ansökan omgående. Har du några frågor kring tjänsten, kontakta gärna Mikael Steiser
mikael.steiser@corplus.se eller slå en signal på 076-880 77 67
”Att jobba tillsammans med mina kollegor/kompisar på Corplus är helt fantastiskt. Vi har roligt tillsammans och är omtänksamma mot varandra, kunder och konsulter. Det är den härligaste arbetsplats jag har varit på. Dessutom får vi alla utvecklas och bidra till verksamheten. Känslan av att ingenting är omöjligt genomsyrar allt vi gör. Kom och följ med oss på vår spännande resa!”

– Peter Lantz, Affärsområdeschef HR